top of page

День знань

День Знань — це особливе свято! Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників. Цього року для 8-ми першокласників, які переступили поріг закладу освіти, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.

Розпочався навчальний рік першим уроком - «Ти у мене єдина, Україно!». Зважаючи на сьогоднішні події в Україні, зміст даного твердження є необхідним для кожного свідомого громадянина нашої держави. В усіх класних колективах говорили про цінності, які роблять нас сильнішими, зміцнюють і об’єднують нашу державу, про історичну долю України, про героїку сучасних захисників суверенітету і територіальної цілісності країни.

Всього, що вмієш, і всього, що знаєш, за плечима не носити. Не лінуйтеся і не зупиняйтеся на досягнутому, розвивайте свої таланти, творчість, здібності. Учіться бути мудрими, добрими і людяними. Виростайте справжніми людьми!

Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page